Terrasoverkappingen

Met een terrasoverkapping van Hazon Products heeft u plezier van uw terras tot diep in de herfst. U bent optimaal beschermd tegen weer en wind, en ook uw terrasmeubels kunnen probleemloos buiten blijven staan.

Wij bieden een breed scala aan terrasoverkappingen en uitbreidingen, allen overtuigd door een fraai design, robuuste constructie en hoge belastbaarheid. Een terrasoverkapping met glazen dak oogt stijlvol en luxe met een prettige lichtinval. Maar ook voor een terrasoverkapping met kunststof platen kunt u bij ons terecht.

Hazon Products plaatst overkappingen met een perfecte afwerking, zo bent u verzekerd van een smaakvol item in uw tuin. Voor advies over de mogelijkheden kunt u ons bellen voor een afspraak aan huis, of een afspraak in een van onze showrooms te Breda of Roosendaal.

Coronamaatregelen 2020/2021

 

Helaas zijn onze showrooms tijdelijk gesloten i.v.m. de huidige Coronamaatregelen. Ondanks deze enorme tegenvaller staan wij voor u klaar! Vul onderstaand contactformulier compleet in of bel ons op een van de volgende telefoonnummers: 0165-546003 (Roosendaal) of 0165-330534 (Zevenbergen). Samen zoeken we dan naar een oplossing en moment om u volledig te informeren over ons assortiment.

 

Verzoek tot afspraak