Vacatures

Wij zoeken een gemotiveerde allround monteur!

Hazon Roosendaal, Breda en Zevenbergen is in verband met groei, per direct op zoek naar een gemotiveerde allround monteur voor onze kozijnen, garagedeuren en zonwering.

Ons bedrijf is dynamisch en heeft een informele collegiale cultuur.
Ben jij iemand die leergierig is en van aanpakken weet, klant- en resultaatgericht is en wil je graag werken bij een groeiend en ambitieus bedrijf? Dan ben jij misschien de persoon die wij zoeken!

Je bent inzetbaar voor montage van al onze productgroepen. Voor meer informatie over onze productgroepen kun je kijken op de website van onze showroom Roosendaal, Breda of Zevenbergen.

We zoeken een teamplayer die ook zelfstandig kan werken.
Iemand met een afgeronde MBO-opleiding OF ervaring in de richting bouw / timmerman of techniek particuliere sector. Je bent betrokken, een echte aanpakker en hebt zeker geen 9 tot 5 mentaliteit. Bovendien heb je oog voor de klant én het resultaat van je werk.

Wij bieden een salaris conform de CAO Kleinmetaal.

Functie omvat werken op hoogte met ladders en steigers.
Technisch inzicht is een pré.

 

Is deze functie de uitdaging die je zoekt?

Solliciteren kan door je motivatie en CV te sturen naar info@hazon.nl .
Eventueel telefonisch contact met René Zorge op telefoonnummer 06-51998084.

Onze trots

Sinds 1973 is Hazon B.V. actief bezig met het monteren van een groot scala aan gevelproducten en binnenzonwering in Noord-Brabant.

Alle activiteiten, vanaf aanbieding tot onderhoud, worden door een enthousiast team specialisten geheel in eigen beheer uitgevoerd. Kortom, de combinatie van advies, levering en installatie tot en met onderhoud en service maakt Hazon B.V. een betrouwbare partner.

In onze showroom aan het Spinveld 22A in Breda kunnen we u een groot aanbod tonen van onze knikarmschermen, rolluiken, screens, markiezen, terrasoverkappingen, uitvalschermen en garagedeuren. Naast onze showroom in Breda kunt u ook terecht in een van onze andere showrooms in Roosendaal aan de Smoortstraat 1 te Roosendaal  of Zevenbergen aan de Hazeldonkse Zandweg 19A te Zevenbergen.

Corona maatregelen Hazon.

Momenteel is de wereld in de ban van het corona virus. Er zijn verregaande maatregelen in werking gesteld om verdere besmettingen tot het minimum te beperken en dagelijks komen er nieuwe maatregelen bij. Uiteraard volgen wij deze actualiteiten op de voet en nemen wij ook de nodige maatregelen.
Daarnaast zullen wij, met inachtneming van de voorschriften, alles binnen onze mogelijkheden te doen om onze werkzaamheden zo veel mogelijk doorgang te geven.
...Het voorjaar staat weer voor de deur en ook dit jaar willen we zoveel mogelijk mensen helpen zich voor te bereiden op de hoge temperaturen die komen gaan.
Welk effect hebben de maatregelen voor showroombezoek, inmeetafspraken, montage, reparatie en planning?

Personele bezetting; wie ziek is blijft thuis
Binnen ons bedrijf zijn strikte afspraken gemaakt met al onze medewerkers. Indien zij verschijnselen tonen van griep, verkoudheid of koorts blijven ze thuis. We willen te allen tijde voorkomen dat mensen met ziekteverschijnselen in contact komen met anderen.
Gevolgen voor onze planning proberen we zo veel mogelijk te beperken maar zullen we niet geheel kunnen voorkomen. We rekenen hiervoor op uw begrip.

Showroombezoek
Tenzij anders vermeld op de website van de vestiging zijn al onze showrooms geopend. Er worden geen handen geschud. Indien er meerdere bezoekers tegelijk zijn verzoeken we gepaste afstand te houden. Een aantal contacten wordt hiermee tot het minimum beperkt.
Uiteraard verzoeken we u uw bezoek uit te stellen wanneer u verschijnselen van koorts over verkoudheid vertoont.

Afspraken bij u thuis (inmeten/monteren/repareren)
De meeste werkzaamheden kunnen wij uitvoeren zonder persoonlijk contact of met in achtneming van een minimale afstand van 2 meter. Bijvoorbeeld werkzaamheden aan de buitenkant van de woning. Moeten we toch binnen zijn kan er voor worden gekozen in afstemming minimaal 2 meter afstand in acht te nemen of deze werkzaamheden op een ander moment uit te voeren. Dat kan in de praktijk betekenen dat we onze buitenzonwering monteren en later terugkomen voor het afwerken/aansluiten aan de binnenzijde van uw woning.
Vertoont u ziekteverschijnsel, geef het ons door!

Uiteraard willen wij ook onze medewerkers maximaal beschermen tegen besmetting. Heeft u een afspraak staan met ons? Geef het ons door zodat we samen naar een gepaste oplossing kunnen zoeken.

Regelmatig handen wassen
Zorgvuldig handen wassen is erg belangrijk. Bij binnenkomst en bij vertrek maken onze medewerkers graag van uw faciliteiten gebruik om hun handen te wassen. Wij raden u aan hetzelfde te doen. In het bijzonder nadat er contact is geweest met overgedragen zaken zoals een afstandsbediening, pinapparaat, werkbon etc.

Rest ons verder u veel sterkte te wensen in deze periode.

Team Hazon.

Vragen? Neem contact met ons op