Specificaties

Model
:
Terrazza Pure
Merk
:
Weinor
Verlichting
:
kleur-LED-strips
LED-verlichting
:
48 verschillende kleuren
Uitbreidingsmogelijkheden
:
Diverse mogelijkheden, eenvoudig uit te voeren
 
Te bezichtigen in Roosendaal.

Weinor Terrazza Pure Terrasoverkapping

Een minimalistisch design is bij het ontwerp van gebouwen momenteel erg gewild. Maar ook op het gebied van terrassen wordt deze architectuurstijl steeds populairder. Daarom heeft weinor nu de kubistische glazen terrasoverkapping Terrazza Pure ontwikkeld. De clou daarbij: de rechte dakdragers beschikken over gefixeerde, ondersteunde glashouders, die voor een geïntegreerd, van buiten niet zichtbaar niveauverschil in de glaselementen zorgen. Zo ontstaat een kubistische optiek. Gelijktijdig is dankzij dit systeem ook de betrouwbare afwatering van de overkapping mogelijk. Nog een voordeel: deze bouwwijze is uiterst stabiel en bestand tegen hoge sneeuwlasten tot 550 kilogram.

Individuele vormgeving met gekleurde verlichting en sierlijsten

Klanten van Hazon Products Roosendaal en Breda die aan hun weerbescherming een bijzonder persoonlijk accent willen toevoegen, kunnen Terrazza Pure met verlichting en sierlijsten uitrusten. De optionele en hoogwaardige kleur-LED-strips kunnen in de dakdragers en staanders worden opgenomen. In totaal kunnen naast drie wittinten ook 48 verschillende kleuren per handzender worden ingesteld en zelfs gedimd worden met de weinor BiConnect-besturing. Voor dakdragers en staanders zijn bovendien vijf aantrekkelijke sierlijsten van geanodiseerd aluminium leverbaar, die de Terrazza Pure een chic uiterlijk geven.

Geïntegreerde elektronica en eenvoudige uitbouw tot de Glasoase

Naast moois voor het oog biedt Terrazza Pure echter ook concrete voordelen voor de monteur. Het nieuwe wandaansluitingsprofiel biedt ruimte voor de elektronica en vooraf uitgeruste kabelgoten voor alle noodzakelijke toevoerkabels. Dat maakt de elektrische aansluiting aanzienlijk eenvoudiger. Bovendien maakt dit de uitbreiding met onderbouwelementen van glas eenvoudiger. Dankzij de kubistische vorm kunnen deze namelijk probleemloos zonder schuin vlak onder dakdragers en dakgoot worden gemonteerd. Nog een voordeel van de rechte bouwwijze: omdat de dakhelling wegvalt, is ook bij lagere aansluithoogtes van de overkapping een gepaste doorgangshoogte gewaarborgd.

Hoogwaardig en duurzaam

Terrazza Pure is statisch getest en bestaat uit een duurzame aluminiumconstructie. Zelfs de zaagsnedes worden in de fabrieken van weinor zelf van een kleurcoating voorzien en daarbij streng gecontroleerd op kwaliteit. Dat garandeert optimale bescherming tegen corrosie en weersinvloeden, kleurechtheid en een unieke mate van glans. Standaard worden alleen duurzame schroeven van rvs gebruikt, die een maximale bescherming tegen corrosie bieden.

Corona maatregelen Hazon.

Momenteel is de wereld in de ban van het corona virus. Er zijn verregaande maatregelen in werking gesteld om verdere besmettingen tot het minimum te beperken en dagelijks komen er nieuwe maatregelen bij. Uiteraard volgen wij deze actualiteiten op de voet en nemen wij ook de nodige maatregelen.
Daarnaast zullen wij, met inachtneming van de voorschriften, alles binnen onze mogelijkheden te doen om onze werkzaamheden zo veel mogelijk doorgang te geven.
...Het voorjaar staat weer voor de deur en ook dit jaar willen we zoveel mogelijk mensen helpen zich voor te bereiden op de hoge temperaturen die komen gaan.
Welk effect hebben de maatregelen voor showroombezoek, inmeetafspraken, montage, reparatie en planning?

Personele bezetting; wie ziek is blijft thuis
Binnen ons bedrijf zijn strikte afspraken gemaakt met al onze medewerkers. Indien zij verschijnselen tonen van griep, verkoudheid of koorts blijven ze thuis. We willen te allen tijde voorkomen dat mensen met ziekteverschijnselen in contact komen met anderen.
Gevolgen voor onze planning proberen we zo veel mogelijk te beperken maar zullen we niet geheel kunnen voorkomen. We rekenen hiervoor op uw begrip.

Showroombezoek
Tenzij anders vermeld op de website van de vestiging zijn al onze showrooms geopend. Er worden geen handen geschud. Indien er meerdere bezoekers tegelijk zijn verzoeken we gepaste afstand te houden. Een aantal contacten wordt hiermee tot het minimum beperkt.
Uiteraard verzoeken we u uw bezoek uit te stellen wanneer u verschijnselen van koorts over verkoudheid vertoont.

Afspraken bij u thuis (inmeten/monteren/repareren)
De meeste werkzaamheden kunnen wij uitvoeren zonder persoonlijk contact of met in achtneming van een minimale afstand van 2 meter. Bijvoorbeeld werkzaamheden aan de buitenkant van de woning. Moeten we toch binnen zijn kan er voor worden gekozen in afstemming minimaal 2 meter afstand in acht te nemen of deze werkzaamheden op een ander moment uit te voeren. Dat kan in de praktijk betekenen dat we onze buitenzonwering monteren en later terugkomen voor het afwerken/aansluiten aan de binnenzijde van uw woning.
Vertoont u ziekteverschijnsel, geef het ons door!

Uiteraard willen wij ook onze medewerkers maximaal beschermen tegen besmetting. Heeft u een afspraak staan met ons? Geef het ons door zodat we samen naar een gepaste oplossing kunnen zoeken.

Regelmatig handen wassen
Zorgvuldig handen wassen is erg belangrijk. Bij binnenkomst en bij vertrek maken onze medewerkers graag van uw faciliteiten gebruik om hun handen te wassen. Wij raden u aan hetzelfde te doen. In het bijzonder nadat er contact is geweest met overgedragen zaken zoals een afstandsbediening, pinapparaat, werkbon etc.

Rest ons verder u veel sterkte te wensen in deze periode.

Team Hazon.

Vragen? Neem contact met ons op