Specificaties

Model
:
Terrazza Pure
Merk
:
Weinor
Verlichting
:
kleur-LED-strips
LED-verlichting
:
48 verschillende kleuren
Uitbreidingsmogelijkheden
:
Diverse mogelijkheden, eenvoudig uit te voeren
 
Te bezichtigen in Roosendaal.

Weinor Terrazza Pure Terrasoverkapping

Een minimalistisch design is bij het ontwerp van gebouwen momenteel erg gewild. Maar ook op het gebied van terrassen wordt deze architectuurstijl steeds populairder. Daarom heeft weinor nu de kubistische glazen terrasoverkapping Terrazza Pure ontwikkeld. De clou daarbij: de rechte dakdragers beschikken over gefixeerde, ondersteunde glashouders, die voor een geïntegreerd, van buiten niet zichtbaar niveauverschil in de glaselementen zorgen. Zo ontstaat een kubistische optiek. Gelijktijdig is dankzij dit systeem ook de betrouwbare afwatering van de overkapping mogelijk. Nog een voordeel: deze bouwwijze is uiterst stabiel en bestand tegen hoge sneeuwlasten tot 550 kilogram.

Individuele vormgeving met gekleurde verlichting en sierlijsten

Klanten van Hazon Products Roosendaal en Breda die aan hun weerbescherming een bijzonder persoonlijk accent willen toevoegen, kunnen Terrazza Pure met verlichting en sierlijsten uitrusten. De optionele en hoogwaardige kleur-LED-strips kunnen in de dakdragers en staanders worden opgenomen. In totaal kunnen naast drie wittinten ook 48 verschillende kleuren per handzender worden ingesteld en zelfs gedimd worden met de weinor BiConnect-besturing. Voor dakdragers en staanders zijn bovendien vijf aantrekkelijke sierlijsten van geanodiseerd aluminium leverbaar, die de Terrazza Pure een chic uiterlijk geven.

Geïntegreerde elektronica en eenvoudige uitbouw tot de Glasoase

Naast moois voor het oog biedt Terrazza Pure echter ook concrete voordelen voor de monteur. Het nieuwe wandaansluitingsprofiel biedt ruimte voor de elektronica en vooraf uitgeruste kabelgoten voor alle noodzakelijke toevoerkabels. Dat maakt de elektrische aansluiting aanzienlijk eenvoudiger. Bovendien maakt dit de uitbreiding met onderbouwelementen van glas eenvoudiger. Dankzij de kubistische vorm kunnen deze namelijk probleemloos zonder schuin vlak onder dakdragers en dakgoot worden gemonteerd. Nog een voordeel van de rechte bouwwijze: omdat de dakhelling wegvalt, is ook bij lagere aansluithoogtes van de overkapping een gepaste doorgangshoogte gewaarborgd.

Hoogwaardig en duurzaam

Terrazza Pure is statisch getest en bestaat uit een duurzame aluminiumconstructie. Zelfs de zaagsnedes worden in de fabrieken van weinor zelf van een kleurcoating voorzien en daarbij streng gecontroleerd op kwaliteit. Dat garandeert optimale bescherming tegen corrosie en weersinvloeden, kleurechtheid en een unieke mate van glans. Standaard worden alleen duurzame schroeven van rvs gebruikt, die een maximale bescherming tegen corrosie bieden.

Coronamaatregelen 2020/2021

 

Helaas zijn onze showrooms tijdelijk gesloten i.v.m. de huidige Coronamaatregelen. Ondanks deze enorme tegenvaller staan wij voor u klaar! Vul onderstaand contactformulier compleet in of bel ons op een van de volgende telefoonnummers: 0165-546003 (Roosendaal) of 0165-330534 (Zevenbergen). Samen zoeken we dan naar een oplossing en moment om u volledig te informeren over ons assortiment.

 

Verzoek tot afspraak